Boer zoekt vrouw

Kneuterigheid op den top, geweldig! De kandidaten zien er niet gelikt uit maar gewoon lekker Hollands  zonder plamuur, gelakte nagels en lippen. Voor gladde praatjes moet je al helemaal niet bij de boeren (of boerin) zijn. Toch vind ik het vrij logisch dat het zo’n hit is. Het is gewoon een soort Big Brother, mee gluren in het leven van anderen en alle drama dit dat met zich mee brengt. Dat dit televisieprogramma in tegenstelling tot andere dating shows toch echt echte koppels voortbrengt maakt het ook allemaal wat geloofwaardiger en leuker. Zelf vind ik het altijd heel leuk om te raden wie wie gaat kiezen en waarom, dus hierbij mijn voorspelling!

Boer Henk: heeft allemaal netjes keurige buurmeisjes gekozen. Fiona lijkt me de liefste.

Boer Aad: nu is het belachelijk om te zeggen dat je een hekel hebt aan iemand die je niet kent… Hopelijk pakken ze allemaal hun spullen omdat ze zo’n schoon genoeg van zijn toneelstukje hebben.

Boer Martin: vind ik super leuk en spontaan. Swaen past volgens mij het beste bij hem.

Boerin Henrieke: mijn voorspelling voor haar is dat ze zonder geliefde zal eindigen dit seizoen. Bert zou eventueel een goede match kunnen zijn.

Boer Willem: bij boer Willem vind ik het er het gezelligst uitzien en kan het nog alle kanten op. Vreemd ook dat hij zo ongeveer de enige boer is waarbij de kandidaten lekker wijntjes drinken en toastjes eten.

 

 

Wat denk jij?