Dagelijkse Make-up

Nu moet ik toegeven .. mijn weekend make-up verschilt niet veel van mijn doordeweekse make-up. Ik draag altijd de hele mikmak, gewoon omdat ik het mooi vind. Hieronder wat van mijn favoriete producten die ik dagelijks (of heel vaak gebruik) en waarom ik ze zo fijn vind.

Lancome Hypnose mascara

mascare lancome

Lancome mascara

Deze mascara gebruik ik al sinds mijn 15de. Tussendoor heb ik heel veel verschillende mascara’s  geprobeerd  maar deze blijf ik toch de beste vinden. Ik hou van lange volle wimpers en met deze mascara kun je verschillende laagjes over elkaar aanbrengen zonder dat je de bekende spinnenpootjes krijgt. Helaas is dit palette alleen online te koop.

Sleek Oh so special palette

Onlangs ontdekt en fan. De kleuren in dit palette zijn heel mooi en er zit veel pigment in. Met dit palette kun je elke look creëren die je maar wilt door de mooie kleuren die je heel goed met elkaar kunt combineren. Ik vind vooral de zwarte heel goed omdat deze heel fijn dekt en blijft zitten (fijner dan andere zwarte oogschaduw die ik heb)

Bourjois Blush Rose Dior

Ook deze blush gebruik ik ook al jaren (gaat ook super lang mee) De kleur roze vind ik heel mooi en past bij verschillende looks en kleuren. In de loop der jaren heb ik heel veel verschillende blush gebruikt maar kom ik toch altijd terug op deze. Hij ruikt ook lekker poederig en lijkt zoals ik al zei nooit op te raken.

Dior Rouge Dior Lipstick

Dior Rouge lipstick

Dior Rouge lipstick

Meest fijne lipstick ooit. Droogt niet snel in en blijft mooi zitten. Ook bij lagen over elkaar krijgt je niet de bekende velletjes.

Wat is jouw favoriet?