De herfst en winter trends voor dit seizoen

Iedereen heeft het al gemerkt. Het word kouder,natter,grauwer en donkerder. Maar herfst/winter outfits zijn wel leuk, dat helpt je dan ook weer een beetje uit je aankomende dip. Zelf vind ik de winterjas altijd de grootste opgave als het om aankopen gaat. Er zijn zoooooveeeel verschillende winterjassen en er zijn er veel leuk maar nog veel meer helemaal niks. Trends klakkeloos overnemen getuigd nou niet echt van creativiteit en karakter dus het beste is deze als richtlijnen te zien voor het opbouwen van jouw perfecte herfst/winter garderobe. Hieronder een paar van mijn lievelings trends voor de kou:

De Statement knit:

Iedereen kan de bekende Kenzo trui ondertussen al dromen, aangezien ze niet aan te slepen waren en je er elk bekend persoon al mee hebt gezien. Gelukkig heb je nog heel veel andere truien die net zo’n statement maken en iets minder gezien zijn (en wat minder kosten) Kijk ook eens in je oma’s of moeders kast.

 

 

 

Warehouse Wolf Jumper €63.52 (asos)

 

 

Bordeaux:

Waren de bordeaux nagels al tijden veel te zien, nu is letterlijk alles bordeaux. Als je een kijkje neemt in de dichtstbijzijnde H&M springt al het bordeaux je al tegemoet. Bekende It-bags werden nooit zoveel in het bordeaux verkocht + het blijkt een perfecte kleur om te mixen met je andere zwarte en bruine zomer items.

 

 

Mijn favoriete Bordeaux tas : De Miu Miu bow embellished glossed leather tote (€990)

 

 

High Shine:

Schoenen, prints, accessories alles is metallic. Super leuk om bijvoorbeeld een geheel zilvere top te dragen met zwarte broek en de rest van je outfit minimaal te houden.
De schoenen bovenaan zijn van Acne en ondanks dat ze heel opvallend zijn passen ze super goed bij een wat meer casual outfit en geven ze toch wat extra pit.