Verschillende covers ELLE

ELLE een van mijn favoriete tijdschriften (van wie niet!) heeft voor het novembernummer drie verschillende covers gelanceerd. Zo zijn er ook drie totaal verschillende types te zien. Zelf vind ik het mooi maar misschien een klein beetje over de top omdat ik vind dat verschil niet perse zo duidelijk te zien hoeft te zijn. Het zou misschien mooier zijn de 3 dames samen op de cover te zien.

Elle

Elle november

De boodschap die ELLE hiermee wil geven vind ik wel een duidelijke: “mode is voor iedereen en iedereen is mooi”. Op de cover is een blank meisje, een¬†Aziatisch¬†meisje en een donkere vrouw te zien. Ook heeft de ELLE er gelijk een wedstrijd van gemaakt: “stem op jouw favoriet en win een beauty pakket”. Of de boodschap iedereen is mooi op deze manier overkomt vraag ik me af. Het is in ieder geval een goede om aandacht te krijgen en het is leuk om wat te kiezen te hebben :).

xx